OPDRACHTGEVERS

Zowel de grootte van de opdracht(en), als het type opdrachtgever zelf loopt zeer uiteen. Van startups tot ervaren grote ondernemers. Zzp-ers, non profit en overheid. Van huisstijl, print en campagnes tot website design, realisatie en online marketing (nieuwsbrieven, banners, SEO en SEA en linkbuilding ads).

 

Marcom+design (Tijmen Bitterlich) gaat uiteraard altijd discreet en secuur om met elke opdracht. Als geen ander begrijp ik de concurrentiegevoeligheid. Jouw opdracht is bij mij in goede en vertrouwde handen.

 

De Bree Makelaars
Vilans
Greetz
RCE min. OCW
Florin
PrisonIsland
SupplyChain Education
ImaginePeople
Insinger
Riskselect
Gigagaaf
Whitelabel management
Advance Groep
Symphony
Voetengezondheid
USV
PiMarketing
Marcomprojecten
GlowGolf
ExportAssociate
Ellymeyles
Bestebroer

ANDEREN OVER MARCOM+DESIGN?

 

"Tijmen Bitterlich heeft voor ons nieuwe kaartproduct de 'enkele kaart' een prachtige serie nieuwe uitnodigingen gemaakt. De goede kennis van de verschillende design programma's maakt het samenwerken erg fijn. De samenwerking verliep daarnaast uitermate snel en nauwkeurig."

 

Sandra Haanraadts

www.greetz.nl

 

"Voor onze kinderschoenen webshop heeft Tijmen verschillende projecten opgepakt. Onze website heeft een nieuwe huisstijl gekregen wat ook in alle onze communicatie is doorgevoerd. Er wordt meegedacht op een creatieve, commerciële manier."

 

Mascha Soors

www.gigagaaf.nl

 

"Tijmen Bitterlich verstaat de kunst van het luisteren en neemt de tijd om de cultuur van mijn bedrijf te proeven. Daar komt dan een prachtige kunstzinnige, originele en praktische vormgeving uit. Voor mijn bedrijf is de kern tot uitdrukking gekomen en heel mooi vormgegeven. Ben erg tevreden!"

 

Elly Meyles

Therapeut, trainer