OP ZOEK NAAR EEN GOEDE DESIGNER?

 

Op zoek naar een creatieve invulling met net dat beetje extra? Dan ben je hier aan het juiste adres; Marcom+design heeft verstand van design én communicatie; dus gericht op uitvoering én voorzien van een gezonde dosis communicatieadvies.

 

Als zelfstandig creatieveling met een grote liefde voor marketing, communicatie + design, neem ik graag het werk voor jou uit handen. Vertel mij wat je nodig hebt en ik help je met een creatieve invulling, het ontwerp en de puntjes op de “i” als het om inhoud gaat. Klinkt goed toch?

Vraag vrijblijvend een offerte aan>

Het werk

Marcom+design staat voor marketing, communicatie en grafisch design. De drie vakgebieden van waaruit ik (Tijmen Bitterlich) graag voor jou ontwerpen en producten maak; online en offline. No-nonsens design en productie van communicatiemiddelen.

Klein, wendbaar en resultaatgericht

Marcom+design helpt je bij het maken en vertellen van jouw boodschap en een consistente presentatie van jouw huisstijl in alle communicatiemiddelen.

Wil je direct een idee uitgewerkt hebben? Of eerst sparren over de beste invulling van jouw ontwerpvraag? Neem dan contact met mij op. Of bekijk eerst mijn portfolio, mijn andere tevreden opdrachtgevers en duidelijke tarieven. Ik hoor graag van je!​

 

Tijmen Bitterlich