top of page
MCD2022

Freelance

Communicatieadvies en/of design

INTERIM COMMUNICATIEADVIES EN/OF CREATIE

 

Freelance allround communicatieadviseur en designer. Benaderbaar voor interimopdrachten met een focus op de tactische en operationele kant van het communicatievak. Ik ben een denker en doener. Enthousiast, betrokken en ik heb realisatiekracht.

 

Ruim 20 jaar ervaring in het communicatievak. Het vak heb ik geleerd bij reclamebureaus, de rijksoverheid en als zelfstandig ondernemer. Vanuit ervaring en creativiteit resultaatgericht adviseren en (co)creëren geeft mij energie. Belangrijke waarden voor mij zijn werkplezier, impact en vakmanschap. Doen wat je leuk vindt en dat goed doen. Dat leidt tot de mooiste resultaten.

COMMUNICATIEADVISEUR + DESIGN

Als freelance communicatieadviseur en designer bedenk ik creatieve middelen en breng ze tot leven. De boodschap en vraag vertalen naar een goed ontwerp dat bijdraagt aan effectieve en consistente communicatie:

  • Ik adviseer graag op tactisch en operationeel gebied over de inzet en uitvoering van communicatieproducten en -diensten. Ook bezit ik de vaardigheden om zelf zeer goede communicatieproducten te realiseren; in 2021 op de eerste plaats geëindigd als raampartij bij een aanbesteding op basis van kwaliteit.

  • Ik ben als denker en doener in staat om snel hoofdboodschappen te destilleren en tot de kern te komen.

  • Ervaring bij (rijks)overheid, kennisorganisaties, projectorganisaties en commerciële omgeving. Ik weet snel mijn weg te vinden binnen de organisatie.

 

Opdrachtgevers: o.a. Vilans, Greetz, Min. OCW RCE, Supply Chain Education, Advance Groep, Insinger de Beaufort, PiMarketing, Gigagaaf, BioMax, Symphony, Imagine People, Frontwise Group, GlowGolf, Inhouse Select en anderen.

Freelance en interim:

  • communicatieadviseur

  • grafisch vormgeving

Altijd beschikbaar voor een mooie opdracht; freelance, interim en hybride. Van communicatieadvies tot realisatie. Bel me op 0638647959 of stuur een mail naar tijmen@marcomplusdesign.nl. Ik hoor graag van je.

Tijmen Bitterlich

bottom of page